Екипът на Болница Токуда съдейства на пациентите от цялата страна

...
Екипът на Болница Токуда съдейства на пациентите от цялата страна
Коментари Харесай

Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда съдейства на пациентите си от страната с документи за влизане в град София по медицински причини

Екипът на Болница Токуда спомага на пациентите от цялата страна с нужните документи за наложително пътешестване по медицински аргументи и е взел всички нужни ограничения за сигурността на своите пациенти.

Независимо от комплицираната епидемиологична конюнктура и изключителното състояние, Болница Токуда е разполагаем за всички свои пациенти в страната 24 часа в денонощието.

Въведените контролно-пропускателни пунктове в регионалните центрове, не изключват опцията да се пътува по медицински аргументи. За задачата е належащо на основаните контролно-пропусквателен пункт да се показа служебна записка, издадена от Болница Токуда която удостоверява задачата на пътуването.

Необходими документи за влизане в град София, с цел да посетите Болница Токуда за обзор или лекуване

1. Служебна записка, издадена от Болница Токуда

Заявете я на контактната форма ТУК

Изпратете три имена и ЕГН на пациента и неговия компаньон, в случай че има подобен. На посочения от вас имейл адрес ще получите издадената/и бележка/и в рамките 1 работен ден от направената поръчка.

2. Декларация, предоставена от Министерство на вътрешните работи

Служебната записка, изпратена от екипа на Болница Токуда, е задоволителен документ за засвидетелствуване на повода на пътуването ви, само че с цел да се форсира прекосяването ви през контролно-пропусквателен пункт, е добре да носите попълнена и тази, предоставена от Министерство на вътрешните работи. Свалете декларацията от ТУК, разпечатайте я и я попълнете.

За повече информация, пациентите могат да позвънят в колцентъра на болничното заведение 02/403 4000.

Всички клиники, отделения и структури на болничното заведение и медицинския център работят в естествения си график, при засилени противоепидемиологични ограничения, които включват цялостна стерилизация 4 пъти в денонощието, в това число в двора на болничното заведение, премерване на температурата на всеки влизащ в постройката, изпращане на пациенти с висока температура към входа на Спешно поделение за спомагателна оценка, друг вход за личния състав.

Независимо от световната опасност COVID-19, медицинските екипи на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда са до своите пациенти непрестанно, виновни и стимулирани, и нито за миг не са изоставили ежедневната им нужда от качествена здравна грижа.

Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда " ЕАД, в качеството си админ на персонални данни, е подхванало подобаващи механически и организационни ограничения за отбраната на Вашите персонални данни.

Личните данни се дават и ще бъдат употребявани по отношение на издаването на служебна записка, която да послужи пред способените органи на Министерство на вътрешните работи в увещание на нуждата от Вашето наложително пътешестване до адреса на лечебното заведение, находящ се в гр. София, бул. "Никола Вапцаров " № 51 Б, както и от този адрес до обитаемото място, където се намира Вашето всекидневно местожителство.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР