Хороскоп за 24 май: Любовен успех ще съпътства Девата. Какво

...
Хороскоп за 24 май: Любовен успех ще съпътства Девата. Какво
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 май: Любовен успех ще съпътства Девата

Хороскоп за 24 май: Любовен триумф ще съпътства Девата. Какво чака останалите зодии, прочетете:

Овен
Намалете темпото на служебната работа и приведете в ред документите си. Живейте по-свободно. Тихият живот е скъп с дребните си наслади. В персонален проект се радвате на цялостна естетика.

Телец
Жизненият капацитет на множеството от вас има наклонност към намаляване. Днес са вероятни изкушения на плътта или любовна среща, която в следствие да донесе доста неприятности.

Хороскоп за 24 май: Любовен триумф ще съпътства Девата 24.05.24 06:00 Ползите за здравето, които дават тиквичките 24.05.24 05:30 Честите кошмари са симптом на рисково заболяване 24.05.24 05:11 10 най-прости тренировки, които улесняват изгарянето на мазнините по корема 24.05.24 04:10 Как да определите твърдостта на водата: обърнете внимание на тези знаци 24.05.24 03:10

Близнаци
Вашата интензивност се намалява осезателно. Преди да действате, подробно изучете обстановката, предвидете вероятните разновидности и изберете най-хубавите. Денят е неподходящ за самостоятелни занимания.

Рак
Денят символизира вътрешната независимост, насладата от живота и протичащото се. Космическите потоци сила доста покачват вашия витален капацитет. Хубав ден за зачатие или обич, за реализация на нови креативен хрумвания или за ексцентрично решение на остарели проблеми.

Лъв
Въпреки външното благоденствие, може да усетите неразбираема паника и раздразнителност. Свободолюбието ви и стремежът ви да бъдете самостоятелни изостря връзките ви с близките и околните.

Дева
Днес ви съпътства триумф в любовните връзки с задгранични сътрудници. Това може да докара до брак, който да укрепи престижа ви и да ви даде опция да пътувате доста. Дневен хороскоп за през днешния ден за 24 май

Везни
Възможно е прочувственото ви положение да ви подтикне към двете крайности – потиснатост или оптимизъм. Днес в центъра на вашето внимание следва да бъде спокойствието и грижите за самите вас.

Скорпион
Тайни недоброжелатели могат да пускат клюки за вас и по всякакъв начин да пречат на напредването ви по служебната стълбица. Не е изключено вашата делова интензивност да бъде повлияна от неприятно самочувствие.

Стрелец
Възможно е да не се почувствате удобно заради голословния ви блян към промени. В центъра на вниманието ви са разнообразни проблеми. Но вие би трябвало да обърнете внимание на това да изглеждате привлекателни.

Козирог
Вашият витален капацитет се покачва, само че не е изключено неприятна информация или дейности на непосредствен човек да ви скапват настроението. Това в последна сметка ви пречи да деянията своята интензивност.

Водолей
Ден, през който вашата интензивност може да се понижи. Ако желаете да изпъкнете по някакъв метод в обществото, не си заслужава да вършиме тези старания. Просто няма да ви виждат.

Риби
Ловкостта в изявлението на избрани хрумвания, умеенето да забележите и употребявате шанса, който другите не виждат способстват за израстването ви в кариерата.

Източник: Horoskopa.com

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР