На празничния 24 май ни очакват много слънчеви часове. Следобед

...
На празничния 24 май ни очакват много слънчеви часове. Следобед
Коментари Харесай

Времето на празничния 24 май – без кодове

На празничния 24 май ни чакат доста слънчеви часове. Следобед над планинските региони в Западна България облачността ще се усили.

На места предстоят краткотрайни дъждове с гръмотевици. В обособени региони на Югозападна България явленията ще са интензивни. Има и условия за градушки.

Максималните температури в страната ще са сред 22° и 27°. В София и Варна – към 22°, в Пловдив – към 26°.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят 2 мин. 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят 2 мин. 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София

Облачността по нашето Черноморие последователно ще се раздира и понижава. Максимални температури ще са  между 20° и 22°.

Следобед над планинските масиви и региони на Западна България ще има краткотрайни дъждове с гръмотевици. Максимални температури в планините – сред 8° и 15°.

Вижте дълготрайната прогноза на Национален институт по метеорология и хидрология

В събота и неделя в утринните часове ще има мъгли над равнините и котловините. Към обед – повече слънчеви часове. Следобед над планинските региони в Западна и Централна България – краткотрайни дъждове с гръмотевици. В Югозападните области ще има условия за обилни превалявания

От понеделник стартира последователно намаляване на температурите. Краткотрайни дъждове с гръмотевици се обрисуват единствено на обособени места.

Вижте какво ни чака през уикенда

Но във вторник и сряда се чакат превалявания на доста места в страната. В средата на седмицата още веднъж ще има условия за местни интензивни превалявания, гръмотевици и градушки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР