Днес ще преобладава слънчево време, но след обяд отново ще

...
Днес ще преобладава слънчево време, но след обяд отново ще
Коментари Харесай

Слънце и дъжд ще се редуват на празничния 24 май

Днес ще доминира слънчево време, само че след обяд още веднъж ще се развива купеста, над планинските региони в западната половина от страната и купесто-дъждовна облачност. На места ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. В обособени региони в Югозападна България явленията ще са интензивни и ще има ус ловия за градушки. Вятърът ще се ориентира от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София – към 22°.
  
Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че денем от юг ще се раздира и понижава. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 20° и 22°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
  
Над планините ще доминира слънчево време. След обяд в масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра – към 8°.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР