Треньорът на Славия Златомир Загорчич призна, че се е надявал

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич призна, че се е надявал
Коментари Харесай

Загорчич: Футболистите ми трябваше да ме успокоят много по-рано

Треньорът на Славия Златомир Загорчич призна, че се е надявал играчите му да решат мача с Монтана още по-рано и да го успокоят. Той добави, че е трябвало " белите " да вкара още 2-3 гола. Специалистът разгласи, че желае отборът да се избави непосредствено.

" Това, което го направихме във Велико Търново, в този момент направихме същото. Играхме търпеливо, вкарахме голове и спечелихме мача. Това е методът, по който би трябвало да играем. Ако не се раздаваме всички на терена и на пейката, нещата в Славия няма да се получат. Сега вървим добре, само че ще забележим ", съобщи той.

" Ние се опитваме да вкараме голове всячески, освен на контраофанзива. Важно е топката да върви бързо. Не съм удовлетворен от това, което показахме в последните 15 минути. В избрани моменти имаше малко нарцисизъм. Трябва да вкараме още 2-3 гола и завоюва по-убедително ", сподели Загорчич. " Трябва по-рано да ме успокояват футболистите ", добави още той.

" Ще забележим в идващите два мача дали сме влезнали в темп. Има огромна отмалялост в играчите. Имаме контузени хора в отбрана, Андреа Христов и Петър Патев. Там виждам казуса. Надявам се бързо да се възстановим и да се подготвим за Ботев Враца ", изясни той. " Желание за работа би трябвало да имаме всички. Искам максимума от играчи. Искаме да се спасим непосредствено ", приключи Заги.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР