Треньорът на Левски Станимир Стоилов посочи причините за загубата на

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов посочи причините за загубата на
Коментари Харесай

Мъри Стоилов проговори след загубата. Кой е виновен?

Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов уточни аргументите за загубата на " сините " от " Славия " с 1:2 на " Герена ". 

-->
" Не успяхме да спечелим, тъй като не успяхме да осъществяваме обстановките, които имахме. Допуснахме напълно обикновен гол и напрежението ни пристигна допълнително. Допуснахме още един гол, само че очевидно изпаднахме в огромно напрежение и не може да отговорим на упованията на последователите. За страдание, това са действителностите.  Вината е единствено на треньора. Няма кой различен да е отговорен. Имахме преимуществото, можехме да решим мача, само че доста обикновени неточности допуснахме. Не отговаряме на упованията и очакванията на хората ", сподели Стоилов, представен от " България Он Еър ".

" Нямахме задоволително темперамент да обърнем, изпаднахме в напрежение и пристигна вторият гол. Не можем да осъществяваме ситуациите. Направихме задоволително пробиви, имахме задоволително обстановки и дузпа пропуснахме. Прекалено елементарно се огъваме в отбрана. До изравнителния гол изглеждахме уверени в отбрана. Една неточност срина тима напълно като логика на психиката ", добави той.

" Нямахме задоволително прохлада да обърнем нещата в края. Имахме цялото предимство на света над 70 минути. Изпаднахме в напрежение и физиката ни напусна. Затова загубихме. Не може тимът да е готов за идващите мачове, като загубиш на " Герена ", е доста неприятно. Ще забележим по какъв начин ще се възстановим. Много хора ще пътуват с националните тимове. Може да се наложи да спрем някого от националния тим. Неприятно е когато има произшествия с почитателите ", приключи Мъри.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР