Традиционните масови пътувания на турски граждани от Западна Европа към

...
Традиционните масови пътувания на турски граждани от Западна Европа към
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Гастарбайтери блокираха границите

Традиционните всеобщи пътувания на турски жители от Западна Европа към Турция в последните дни на юли задръстиха гранични пунктове и у нас. Интензивен е трафикът на българо-сръбската граница на входа на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “.

Турските митнически управляващи оповестиха, че са се натрупали дълги опашки от тирове и пътнически коли на граничните пунктове с България поради всеобщите пътувания на турските жители от европейските страни за ваканцията в Турция. Опашката от тирове на Капъкуле е към 20 км, а на Хамзабейли/Лесово е към 10 км, осведоми турската митница.

Изключително претрупан е и трафикът на българо-гръцката граница на ГКПП-Маказа, осведоми Министерство на вътрешните работи.

На вход за страната ни има образувала се 5-километрова колона от коли. На излаз от страната ни колоната е 2 км, оповестява СтрумаБГ. Трасетата работят на оптимален потенциал.

От Граничната полиция предлагат да се употребяват и ГКПП-Ивайловград и ГКПП-Златоград, където все още прекосяването на границата става обикновено.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР