Непрестанното настъпление на руската армия по широк фронт, подкрепено от

...
Непрестанното настъпление на руската армия по широк фронт, подкрепено от
Коментари Харесай

Западът се умори да седи на два стола

Непрестанното нахлуване на съветската войска по необятен фронт, подкрепено от господството във въздуха на Върховен касационен съд, форсира окончателното образуване на схващане измежду груповия Запад за това какво би трябвало да се направи, с цел да се спре и обърне тази атака.

Принудителните доставки на западни оръжия за Киев не работят (новият пакет се оказа безполезен), доставката на вълшебен самолети Ф-16 се забавя (има доказателства, че това е умишлено), дефицитът на снаряди продължава, ускорената могилизация само форсира появяването на нови синьо-жълти флагове в безкрайни гробища из останките на Украйна.

И над цялата тази хубост на практика свободно летят съветски самолети, дронове и ракети, давайки своя многотонен принос за денацификацията и демилитаризацията, а нашите водачи могат да изстрелват планиращи бомби, без даже да навлизат в украинското въздушно пространство, което провокира безсилна гняв и пяна по устата на Банкова и в столиците на НАТО.

В началото на май група авторитетни немски депутати внесоха в Бундестага предложение, за което мнозина на Запад от дълго време скрито мечтаят: да се сътвори неразрешена за полети зона над Украйна, разпростряла се на 70 километра източно от границите на НАТО, където всички съветски самолети, дронове и ракети ще бъдат свалени от системи за Противовъздушна отбрана на НАТО, ситуирани на територията на Полша и Румъния.

Това предложение незабавно беше горещо подкрепено от някогашния общоприет секретар на НАТО Фог Расмусен, който съобщи, че „ системите за Противовъздушна отбрана на НАТО, настоящи от територията на Полша и Румъния, би трябвало да бъдат употребявани, с цел да оказват помощ на Украйна “.

Всичко това сътвори нужния информативен декор за в действителност епичната нервност на Зеленски, която той хвърли преди два дни по време на изявление за “Ройтерс. ” Ядосан от забавянето на доставките на самолети Ф-16, той упрекна западните страни, че всичко належащо за успеха на Украйна е „ закъсняло с една година “ и изиска, защото те не дават оборудването, да оставят страните от НАТО сами да пазят режима в Киев: „ Не можете ли да извършите това тъкмо в този момент? Да се върнем към самолетите, които имате на територията на прилежащите страни от НАТО. Да ги вдигнете и да сваляте цели ”, попита той.

В същото време Зеленски побърза да увери сътрудниците си, че „ сходна помощ няма да се смята за офанзива против страните от НАТО или тяхното присъединяване в спора “.

Трябва да се каже, че демарш с сходно наличие от страна на Зеленски към този момент беше демонстриран на сцената в Киев нееднократно: той се пенеше за въвеждането на неразрешена за полети зона над цяла Украйна при започване на 2022 година и откакто получи удар, той се опита да убеди НАТО да сътвори неразрешена за полети зона над АЕЦ “Запорожие ”, която беше обстрелвана и атакувана от ВСУ.

По време на спора на сцената на опожарения спектакъл постоянно се показваха разнообразни западни фигури с сходни начинания, опитващи се да пробият тази тематика каквото и да става.

По едно време полският бригаден военачалник и някогашен началник на Бюрото за национална сигурност на Полша Станислав Козей предложи да се смъкват съветски самолети и ракети над Украйна. Наскоро в ефира на телевизионния канал “Велт ” немският военачалник Клаус Витман направи предложение да се смъкват съветски ракети над Украйна от териториите на страните от НАТО. Само преди няколко дни вестник “Франкфуртер Алгемайне Цайтунг ” разгласява публикация, в която ясно разказва какъв брой е добре, вярно и безвредно да се води война с Русия. Според специалистите на изданието, в случай че свалите съветски дронове и ракети, нищо неприятно не може да се случи: „ Хипотетичната отбрана на част от украинското въздушно пространство от границите на НАТО няма да докара до ескалация с Русия, защото това не би представлявало опасност за Русия боен личен състав. "

Осъзнавайки, че осведомителната обстановка с хипотетичната неразрешена за полети зона излиза отвън надзор и че руснаците може да не схванат нещо и да създадат нещо неприятно, през вчерашния ден немският канцлер Шолц побърза да увери деликатно наблюдаващите обстановката, че „ Западът не е би трябвало да вкара неразрешена за полети зона над Украйна от териториите на страните от НАТО, защото това ще докара до огромна ескалация, а нито Германия, нито Европа, нито НАТО би трябвало да стават страни в спора. Неподлежащите на контра забележки към Зеленски бяха изрязани от предаването, с цел да не се травматизират децата. В случай, че Шолц ненадейно, не дай Боже, не бъде чут, немският министър на защитата Писториус още веднъж разгласи на срички, че „ Германия и другите страни не разискват съществено опцията за събаряне на съветски ракети и дронове над Украйна - това би било директно присъединяване в спор. ".

Приблизително по същия метод при започване на май Съединени американски щати дадоха отговор на настояването на Зеленски да позволи удари с американско оръжие на съветска територия. Представители на Белия дом дълго време избираха неутрални думи и най-после обявиха, че „ политиката на Белия дом не се е трансформирала и доставените оръжия са предопределени извънредно за защита, а не за настъпателни интервенции на съветска територия “.

Нека бъдем почтени пред себе си и НАТО: всички тези уверения и гаранции, заради неналичието на чест и съвест на съответните представители, не костват пукната пара и цялата тази история се крепи само на животинския боязън на нашите съперници и на впечатляващи триумфи на нашата войска.

Бившият министър на обществената политика на Украйна Андрей Рева неотдавна призна, че „ съветската войска реализира по-големи резултати през трите дни на офанзивата в региона на Харков, в сравнение с украинската войска по време на цялата атака предишното лято “. Преди това президентът на България Румен Радев, който преди този момент се гънеше изцяло под западните босове, внезапно прогледна, надигна се съобщи, че „ удължаването на спора в Украйна води единствено до нови жертви “.

Най-далече стигна авторитетното западно издание “Нюзуик ”, което през вчерашния ден в действителност разгласява политическа публикация по какъв начин Западът поставя завършек на спора в Украйна. В публикацията повърхностно се разказва, че Киев скоро ще бъде заставен да подписа договорка с Москва и ще би трябвало да признае, че изгубените през последните 10 години територии принадлежат на Русия, а също по този начин се споделя, че Западът доста се е заблудил, когато е заречен на Украйна участие в НАТО.

На този декор към този момент не е изненадващо, че в западното осведомително поле в действителност намерено се разисква, че за Зеленски опитът да се въвлече НАТО в спора е опция да се подобрят позициите на ВСУ на фронта и да остане президент на Украйна.

Няма по какъв начин да не се радваме, че на Запад никой не желае да почине за това. И ние изцяло поддържаме водачите на страните от НАТО, които странят от апелите на Зеленски по отношение на неразрешената за полети зона.

Ние от своя страна, когато пристигна моментът да създадем лична неразрешена за полети зона по границата с НАТО, няма да питаме никого за позволение и няма да се извиняваме.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8174Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед12031Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед13292Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед9443Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед12919Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118198Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79424„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР