Това не вингави е най-доброто,защото създава чувство за малоценност у

...
Това не вингави е най-доброто,защото създава чувство за малоценност у
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 21 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Това не вингави е най-хубавото,защото основава възприятие за непълноценност у множеството хора. По-добре да има място и за смешки, и даже за гафове.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес напълно безнаказано можете да си позволите много неща в яденето и козметиката, а останалите оставям на вашата съвест. Не прекалявайте обаче със стоенето пред компютъра или тв приемника. Ако ви е чак толкоз неотложно, най-малко носете защитни очила.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес можете да предприемете някои грижи за себе си. На първо място увеличете малко повече физическото натоварване, а на второ можете да започнете курс на медикаментозно лекуване или недояждане. Ако нищо от това не ви се прави, най-малко не мрънкайте на близките.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес може да чувствате известно напрежение, само че е от многото задания, които сте си сложили. Така или другояче ще се справите ослепително, за какво се тормозите за несъществени неща. Изхвърлете неприятното си въодушевление и погледнете по-бодро света.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)До обяд ще се наложи да се занимаете с някои организационни въпроси. Следобеда оставете за настоятелен срещи, диалози с бъдещи сътрудници и вложители. Не бързайте, обаче да подписвате документи.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Отново ще ви вълнуват най-много отговорностите ви. Не мислите ли, че ставате прекомерно скучни с този работохолизъм. Отделете повече време за себе си, за какво пък през днешния ден да не си купите нещо ексцентрично.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Вие като че ли все търсите метод да се позабавлявате малко повече, което в действителност е смисълът на вашата зодия. И през днешния ден няма да имате въодушевление за работа, а няма кой да ви анулира, можете да решите прекомерно автентично този въпрос, стига да помислите.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Основната ви премисъл през днешния ден ще е в какво положение сте оставили къщата, дали ще съумеете да напазарувате и ред други тривиални неща. Отпуснете съзнанието си и си позволете да се порадвате на нещата от живота. Може пък да ви се случи нещо неизмеримо.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Отново сте си взели маската на сериозен и виновен човек и през днешния ден никой не може да ви разсмее, тъй като става дума и за пари или добавяне на средства. Все отново даже и финансите си имат своята смешна страна. Погледнете се в профил, не сте ли занимателна картинка, с тази каменна физиономия?

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ден, отдаден основно на работа. Подходящ миг е да прочетете обявите за работа и да си изпратите на места документите, в случай че сегашните отговорности към този момент ви дотежават. Макар че единствено след два дни към този момент ще имате друго мнение по въпроса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР