Тейлър Фриц ще е следващият съперник на Григор Димитров. Световният

...
Тейлър Фриц ще е следващият съперник на Григор Димитров. Световният
Коментари Харесай

Следващият съперник на Григор: Полуфиналист от Мадрид и бивш представител на топ 5

Тейлър Фриц ще е идващият противник на Григор Димитров. Световният номер 13 победи в американското дерби против Себастиан Корда с 6:3 6:4 и по този начин оформи осминафинален конфликт с първата ни ракета.

Бившият първенец в Индиън Уелс допреди година въобще нямаше положителни резултати на алена настилка, само че това към този момент е единствено минало за него, откакто той доближи до полуфиналите в Монте Карло и Женева през предишния сезон, а тази година стори същото в Мадрид.

Любопитното е, че точно в Григор и тогавашния номер 5 за последно се срещнаха навръх този злополучен за Фриц полуфинал в Женева, когато българинът надделя своя противник след тайбрек в решителния сет.

Любопитното е, че другата среща на двамата също е на червени кортове, само че в нея победител излиза американеца, който пречупва родния ни представител след два тайбрека в Мадрид през 2019- та година.

Осминафиналният дуел от Мастърса в Рим сред Димитров и 11-ият подложен ще се организира във вторник, в случай че всичко е наред с първата ни ракета след днешната му неприятна контузия в глезена.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР