Терзанията в Манчестър Юнайтед около треньорския пост официално приключиха с

...
Терзанията в Манчестър Юнайтед около треньорския пост официално приключиха с
Коментари Харесай

„Роналдо е причината за уволнението на Солскяер“

Терзанията в Манчестър Юнайтед към треньорския пост публично завършиха с уволнението на Оле Гунар Солскяер, само че анализаторът за Sky Sports Пол Мърсън не е уверен, че виновността е напълно на норвежеца. Той даже уточни идването на Кристияно Роналдо, като съществена причина за ужасната форма на „ алените дяволи “.

„ Изпитвам страдание към Оле Гунар Солскяер. Той имаше проект за началото на сезона, откакто приключи втори през предишния. От дълго време преследваше Джейдън Санчо и го получи, а по-късно възобнови контракта на Единсон Кавани с една година. Там си личеше неговата концепция - Кавани да започва множеството мачове, Санчо да бъде от едната страна, а Маркъс Рашфорд - от другата. Има и Мейсън Грийнууд, който да ги заменя. От цялата обстановка си проличава, че има скорост, мощ, сила, прохлада, умения и още доста. Тогава таман преди началото на акцията получава Роналдо. Мисля, че тогава трябваше да изхвърли проекта си през прозореца. От първия ден те не бяха по-добър тим с Роналдо в схемата “, сподели Мърсън.

Коментарът му има известна логичност, тъй като се виждаше, че норвежецът като че ли търсеше опрощение, с цел да не започва с 5-кратния притежател на „ Златната топка “, като постоянно го заменяше преди края на мачовете, а даже на няколко пъти го остави запаса.

Джейдън Санчо в това време няма головете и асистенциите, които носеше на Борусия Дортмунд до напълно скоро, а Кавани се трансформира във втори избор за офанзивата, макар безапелационната си статистика и продуктивност на терена.

Всичко това докара до спор с Рашфорд и загуба на форма за Грийнууд, а неприятните резултати не спираха да се натрупат на сметката на Оле.

Майкъл Карик в този момент ще се наложи да измисли нещо по-различно, до момента в който не бъде назначен нов непрекъснат управител на „ алените дяволи “. Но той надали би имал смелостта, с цел да извади Кристияно от състава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР