Китайската компания Acemagic е известна с разработването на различни компютри

...
Китайската компания Acemagic е известна с разработването на различни компютри
Коментари Харесай

Acemagic подготвя лаптоп с хоризонтално отварящ се втори екран

Китайската компания Acemagic е известна с създаването на разнообразни компютри с необикновен външен тип. Сега производителят се готви да анонсира портативен компютър още веднъж с необикновен дизайн.

В гамата на Acemagic към този момент има няколко модела евтини преносими компютри, които оферират или бюджетни процесори Intel N95, или относително остарелите AMD Ryzen 7 5700U. Тези преносими компютри обаче имат прочут форм-фактор. Забележителна специфичност на идния преносим компютър на Acemagic, наименуван X1 Dual-Screen Laptop е, че той е оборудван с два екрана с водоравен отвор. Производителят нарежда новостта като първия в света преносим компютър с такава функционалност.

Трябва да се означи, че на пазара има модели преносими компютри с два екрана, да вземем за пример Asus ZenBook Duo. Неговият втори екран обаче е ситуиран над клавиатурата или изцяло я заменя. Вторият екран на X1 Dual-Screen Laptop, от своя страна е обвързван с главния и евентуално може да се накланя обратно. За това загатва изображението на производителя на новия артикул.

Компанията към момента не е оповестила спецификациите на идния двуекранен преносим компютър X1, като дава обещание да разкрие всичко за него на 4 юни на Computex.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР