Тече полицейска операция срещу купения вот в областите Перник и

...
Тече полицейска операция срещу купения вот в областите Перник и
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Тече полицейска операция срещу купения вот в областите Перник и Добрич

Тече полицейска интервенция против купения избор в областите Перник и Добрич. От сутринта на територията на областите Перник и Добрич се прави спецакция против пазаруването на гласове. Това съобщи вътрешният министър Калин Стоянов в Приморско.

Схемите за пазаруването на гласовете за идния избор остават същите

– опрощаване на задължения против поддръжка за избран претендент. Цената за глас е сред 50 и 100 лв.. Предполагам, че в последния миг може да има някаква смяна, само че ще следим този развой. Това започва още предходната година. Знаете, че една от предпочитаните линии е битката с пътния травматизъм. Едно от решенията, с цел да се оправим с този проблем е този, който е нарушил разпоредбите да си получава наказателните постановления, санкциите по фиш и да си ги заплаща “, сподели още Стоянов.

„ Този път имаме повече сигнали.

Аз персонално си изяснявам това с обстоятелството, че може би жителите ни имат повече доверие. И на второ място – Министерство на вътрешните работи този път се ориентира по-рано и действително имаме доста оперативни сигнали, които сега отработваме ”, добави Стоянов.

Калин Стоянов: Тече полицейска интервенция против купения избор в областите Перник и Добрич 23.05.24 12:22 Въпрос на време е цялата кула от карти да се срути! Няма ги едни 430 млн. лева във Фонда за сигурност… 23.05.24 12:20 Сирски предложи нова отбранителна тактика на Зеленски 23.05.24 12:15 Рая Назарян: Диалогът сред партиите не би трябвало да бъде прекратяван 23.05.24 12:09 Важно отличие за Борислав Сарафов персонално от шефа на ФБР във Вашингтон! 23.05.24 11:47

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР