Министерство на транспорта и съобщенията обяви конкурси за избор на

...
</TD
>Министерство на транспорта и съобщенията обяви конкурси за избор на
Коментари Харесай

Обявиха конкурс за ново ръководство на летище Пловдив

Министерство на превоза и известията разгласи състезания за избор на управления на 9 обществени предприятия, измежду които е " Летище Пловдив " ЕАД. Настоящите членове на Съвета на шефовете на пловдивския аеропорт, двама от които са представители на страната и един е самостоятелен, са  и със период от 6 месеца, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Кандидатите би трябвало да са магистър по право, финанси, стопанска система, счетоводство и надзор, маркетинг, бизнес администрация, национална сигурност или някаква друга техническа компетентност. Необходимо е да имат минимум пет години опит на управителна служба и добра известност, а също така умения и компетентности в региона на стратегическото обмисляне или в региона на оперативното ръководство, както и други действия, свързани с ефикасното ръководство на сдружението.

В състезанието могат да вземат участие български жители, само че и жители на други страни – членки на Европейския съюз, на страна – страна по Споразумението за Европейско икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария.

Документи за присъединяване в процедурата се приемат до десетия ден от издание на обявата, в това число. Самата публикация е оповестена на 19 октомври.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР