Днес в 15,30 часа в малката конферентна зала на Дома

...
</TD
>Днес в 15,30 часа в малката конферентна зала на Дома
Коментари Харесай

Борислав Инчев: Пловдив не трябва да бъде възприеман като част от провинцията

Днес в 15,30 часа в дребната конферентна зала на Дома на културата " Борис Христов " се организира конференция на " Синя България ". На срещата участваха - съпредседател на обединението, Цвета Кирилова - лидер на листата за Европейския парламент, - лидер на листата за народни представители в 16 МИР Пловдив-град и Борис Ячев - лидер в региона, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Борис Ячев показа лидера на 16 МИР в Пловдив град и изясни за какво от партията са се спрели точно на. " В листата на другите политически обединения доминират хора, пристигнали извън, а ние заложихме на локален човек с богат административен опит. Той чудесно познава проблемите на града и интензивно участва в локалната политика, а ние му даваме опция неговите старания да дадат резултат, сподели господин Ячев. "

" За мен е важно  да бъдат сложени проблемите на Пловдив ", съобщи. Аз не мога да приема, че в Пловдив няма почтени хора, които да водят листите на другите партии. Пловдив не би трябвало да бъде подценяван и да бъде възприеман като част от провинцията. Време е да спрем да приказваме за Околовръстното, процедурите би трябвало да вървят по различен метод.

Един от значимите въпроси е: Ще пият ли пловдивчани вода от язовир " Въча ". Трябва да стартират да се строят нови учебни заведения, защото в града ни не е строено учебно заведение повече от 30 г.  Сериозен е и дефицита на зелени площи. Това са единствено част от проблемите, които господин Инчев загатна в изявлението си.

Съпредседателят на обединението зададе въпрос за какво в Пловдив животът е доста по- добър от други огромни градове. Според него огромна част се дължи на сериозната частна самодейност, която е съумяла да построи инфраструктура и да обезпечи приток на хора извън. 

Пловдив не може да стане още по-добър, тъй като страната играе като бизнесмен с нашите налози и потиска бизнеса, сподели още Москов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР