Регионалните срещи на бившите областни управители в Русе да се

...
</TD
>Регионалните срещи на бившите областни управители в Русе да се
Коментари Харесай

Драгомир Драганов се срещна с предшествениците си

Регионалните срещи на някогашните регионални шефове в Русе да се вършат най-малко един път в месеца, това предложи актуалният регионален шеф Драгомир Драганов по време на полемика с предшествениците си по случай 24 май, заяви ОА-Русе.

Целта на самодейността е да се разискват хрумвания за сполучливото културно и икономическо развиване на района. " През годините постоянно е имало последователност сред всеки регионален шеф и заместниците. Добрите практики са съхранени и надграждани. Винаги е работено в екип и целеустремено “, сподели Драганов и уточни, че ролята на Областната администрация става все по-осезаема от жителите.

" Нека работим в екип по настоящите тематики и водещите цели пред региона ни. ", добави още регионалният шеф. Той уточни, че познава всички свои някогашни сътрудници и постоянно до момента е имал отличен контакт с тях.

" Вие сте хора, които са се потвърдили освен като мениджъри на държавно равнище, само че и като експерти в редица сфери от публичния живот “, съобщи Драганов.

" Убеден съм, че сполучливите практики, които ще споделите тук, ще бъдат основен фактор за просперитета на Русенско “, безапелационен бе Драгомир Драганов.

В срещата участваха Владимир Недялков, Йордан Борисов, Димитър Маринов, Емил Бачийски, Венцислав Калчев, Галин Григоров, Данаил Ковачев и Баки Солак. Част от поканените регионални шефове и заместници не съумяха да участват заради служебни задължения.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР