Структурата на Политическа партия ГЕРБ в пловдивския район Западен“ ремонтира

...
</TD
>Структурата на Политическа партия ГЕРБ в пловдивския район Западен“ ремонтира
Коментари Харесай

Активисти от ГЕРБ обновиха пейките в много посещаван парк в Западен

Структурата на Политическа партия ГЕРБ в пловдивския регион " Западен “ ремонтира и освежи пейките в парк " Акациева горичка “. Целта на самодейността бе да се подобрят местата за отдих и те да придобият по-приветлив тип за жителите, които ще ги употребяват в топлите слънчеви дни. В нея се включиха претендентите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС в 16 МИР Пловдив доктор Валерия Славова, под номер 5 в листата, Данаил Димитров, който е номер 10 в листата и Адриана Генчева, под номер 14 в пловдивската листа.

" Впрегнахме старания, четки и бои в една слънчева неделя и се отдадохме на творчество. Малко подръчни материали и доста предпочитание - единствено това ни трябваше, с цел да създадем една дребна смяна в градската среда. Защото от всеки от нас зависи градът, в който живеем, да наподобява по този начин, както ни се желае. “, съобщи доктор Валерия Славова.

Парк " Акациева горичка “ бе открит през 2017 година, и е сполучливо осъществен план на районната администрация при ръководство на областен кмет от ГЕРБ.

" С самодейността се опитахме да създадем мястото за отдих по-приятно за жителите. Спомням си всички компликации, през които преминахме и напъните, които положихме в районната администрация, с цел да бъде построен този нов парк преди 7 години. Въпреки че не управляваме региона, продължаваме да следим протичащото се в него и да поддържаме построеното с общи старания. Всичко е за хората ", показа Димитър Колев - началник на районната конструкция и кмет на регион " Западен “ в интервала 2013 г.-2023 година

На 9-ти юни гласувайте с номер 22 в двете бюлетини – за народни представители и членове на Европейския парламент! За постоянна България в сигурна Европа!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР