„Тази кампания, която гледаме в момента, изисква повече време и

...
„Тази кампания, която гледаме в момента, изисква повече време и
Коментари Харесай

Свиленски: ГЕРБ съсипа държавността, дано не дойде нов Борисов

„ Тази акция, която гледаме сега, изисква повече време и срещи с хората. Предишната беше лимитирана поради коронакризата. Тази акция е по-различна даже и със залога, които чакаме. Ако тогава не сме си свършили работата и обществото не ни е дало оценката, която сме очаквали, то в този момент се явяване на изправителен изпит”.

Това съобщи в ефира на „ Неделята на NOVA” лидерът на листата на Българска социалистическа партия за България в 24 МИР Георги Свиленски.

Според него ГЕРБ, които ръководят от 11 години, са основали циничен модел за ръководство на страната.

„ Те унищожиха държавността, подцениха всевъзможни конституционни и законодателни практики. Това наруши всички системи в страната – и стопански, и обществени, и здравни, и просветителни. Сега почват да излизат разкритията от всички министерства, тъй като до момента нямахме обективно виждане. Имахме един министър-председател, които обикаляше със своята джипка по автомагистралите. Сега българите започнаха да виждат какво се е случвало”, счита Свиленски.

Той добави, че от предходното ръководство са криели договорите за автомагистралите. Според него всички, против което са се борили от Българска социалистическа партия през последните 4 години, в този момент става ясно, само че казано от институциите.

„ Българското общество би трябвало да бъде наясно какво се е случило в страната през тези 10 години. Българските жители би трябвало да бъдат доста деликатни като отидат да гласоподават – кой какво е заречен, кой какви поръчки е дал, кой с кого ще ръководи. Опасността да получат нов Борисов за идващите 10 години по никакъв начин не е малка”, счита Свиленски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР