Мълчанието беше ужасно. Рядко, ако изобщо някога, се е случвало

...
Мълчанието беше ужасно. Рядко, ако изобщо някога, се е случвало
Коментари Харесай

Фабрис Муамба за спирането на сърцето му за 78 минути, късмет и защо всяка минута е от значение

Мълчанието беше извънредно. Рядко, в случай че въобще в миналото, се е случвало заседание от 35 000 души да подвига толкоз малко звук, с изключение на специфичната минута безмълвие.

Докато стотинката падна, че колапсът на Фабрис Муамба беше незабавен случай на живот или гибел, напрежението разкъсваше душата. Въпреки че не можеше да ги чуе, пътуващите почитатели на Болтън Уондърърс за миг нарушиха покрова на мълчанието, като скандираха името на Муамба.

За тези от нас, които са били на Уайт Харт Лейн преди 21 години, когато са били в суперсредна категория боксьорът Майкъл Уотсън беше евакуиран на носилка с живота си на косъм, същото възприятие на боязън падна като завеса. Различен спорт, друго здравно положение, само че мрачният ступор от тръгването назад към колата нагоре по Хай Роуд по-късно беше тъмен и обезсърчаващ.

Болтън изпадна в края на сезона и опашката им падна три пъти по-надолу стълби единствено по себе си беше контузия, само че чудотворното възобновяване на Муамба беше най-хубавият резултат на клу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР