Нападателят на Арда - Чинонсо Офор - вярва, че тимът

...
Нападателят на Арда - Чинонсо Офор - вярва, че тимът
Коментари Харесай

Чинонсо Офор: Нивото на футбола в България не е най-високото

Нападателят на Арда - Чинонсо Офор - има вяра, че отборът има силите да се пребори за седмото място в шампионата.

Той дойде в Кърджали през зимата като преотстъпен от Монреал до края на календарната година. През пролетта 23-годишният таран изигра 7 мача, в които вкара две попадения и асистира за един гол.

" Нивото на футбола в България не е най-високото, само че е много положително. Всеки тим има жанр на игра и желае да го постанова. Дори когато загубихме от последния в класирането Етър, видяхме, че всеки отбор разполага със личен образ. Това е нещо, което доста ме впечатли. Използват се млади футболисти с положително самочувствие. Личи си, че България е страна с футболни достолепия и желае да се развива. Моите упоритости са, доколкото мога, да оказвам помощ на Арда - с голове и асистенции, с цел да печелим точки.

Ще забележим какво ще донесе бъдещето. Всичко е в нашите ръце - имаме играчите и потенциала да стигнем до 7-ото място. Гледаме мач за мач и просто би трябвало да насочим фокуса си да взимаме максимума от всеки. Не може да чакаме другите тимове да ни дават точки ", съобщи Офор пред Диема Спорт.
 Ас на Арда втрещи: Личи си, че България е страна с футболни достолепия и желае да се развива
Ас на Арда втрещи: Личи си, че България е страна с футболни достолепия и желае да се развива

Ето какво каза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР