Има такъв народ държи да се наложи, да се превърне

...
Има такъв народ държи да се наложи, да се превърне
Коментари Харесай

Калоян Методиев не изключва нови предсрочни избори

" ИТН " държи да се наложи, да се трансформира в център на политиката в България и да срути системата. От началото до края имат деструкция за акумулиране на повече гласове за себе си. Това съобщи политологът и някогашен шеф на кабинета на президента Калоян Методиев пред Българска национална телевизия.

Вследствие на изборните резултат има повече въпроси, в сравнение с отговори. Вкарва се повече напрежение в политическата система, в сравнение с утешение, уточни Методиев.

Според него се води мятане на неуместни оферти, с цел да може да не се направи държавно управление, Има Такъв Народ да влязат в ролята на жертва и да се отиде към трети избори с президентските. Не изключвам разновидности за сходни сделки и продължение живота на служебния кабинет, който се държа като всичко друго, само че не и като длъжностен кабинет. Не ни чакат спокойни времена, посочи Калоян Методиев.

Той счита, че се отваря се от ден на ден ветрилото с спорове с хора и институции. Цялото това нещо било заложено априори в живота на служебния кабинет и избухнало при всички браншове. Правителството е формирано от военни и когато 40 години главната ти задача е " превземи, завладей, дръж или убий ", няма по какъв начин да е по различен метод, отсече Методиев.

Това служебно държавно управление генерира кавги, посочи той и добави, че ще би трябвало да се прави много сериозна проверка на служебното държавно управление.

След края на мандата на служебното държавно управление се търси популисткото начало, в сравнение с рационалният миг. Нови предварителни избори могат да трансформират нещата към по-лошо, сподели той. Държавата ще заплати цялото това упражнение, тъй като няма по какъв начин да се издържи обществената и здравна система при непрестанен политически развой, който затъва в кавги, корупция и безвремие, предизвести Методиев.

По отношение процесите в Българска социалистическа партия и още веднъж третото им място на предварителните парламентарни избори, Калоян Методиев съобщи, че пътят пред Българска социалистическа партия е консолидацията. Той предизвести вътрешната съпротива, че е била използвана и ще бъде използвана за реализация на непознати проекти. Корнелия Нинова е единственият човек, който не се огъна и бе същинска съпротива, уточни Медотиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР