Правителство може да се осъществи само с първия даден мандат.

...
Правителство може да се осъществи само с първия даден мандат.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Правителство може да се осъществи само с първия даден мандат

Правителство може да се реализира единствено с първия даден мандат. Това сподели ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов в изявление за предаването „ Офанзива “ по Nova News, като разбор на политическата обстановка в страната след извършените парламентарни избори.

Съставянето на държавно управление и оповестяването на министър председател ще е изненада, след към този момент оповестения план на кабинет и отдръпването на предлагането на Николай Василев от " ИТН " да го оглави.

Според Цветанов страната ни се нуждае от непоклатимост, по тази причина е значимо да има държавно управление и парламент с по-дълъг живот, само че не има вяра това да се случи. Цветанов очерта обстановката като комплицирана, в която политически водач няма да бъде ръководител, както ще липсва болшинство, което да го поддържа.

Председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ вижда опция за обикновено работещ парламент, с действителен парламентарен надзор.

Той е уверен, че държавно управление може да се реализира единствено с първия даден мандат, като вторият и третият са съвсем невъзможни, и планува нови избори.

Ниската изборна интензивност, на която станахме очевидци на 11 юли е симптом за разочарованието на хората и повода не е в летния сезон “, безапелационен е Цветанов.

По думите му би трябвало да се престане с личностните нападки, а когато се претърпи загуба, да се опонира и нападна политическият съперник по политики.

„ За реализиране на решения, най-съществен е разговорът “.

Бившият вътрешен министър оцени работата на Бойко Рашков като нападателна и смела и изрази вяра да е законосъобразна.

Цветан Цветанов удостовери, че Политическа партия „ Републиканци за България “ продължава своята активност с небосвод локалните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР