Александър Симов от БСП заяви в Неделята на NOVA, че

...
Александър Симов от БСП заяви в Неделята на NOVA, че
Коментари Харесай

Симов каза какъв е големият проблем с „Има такъв народ”

Александър Симов от Българска социалистическа партия съобщи в " Неделята на NOVA ", че анализът за загубата на партията в изборите би трябвало да бъде явен и прецизен и отговорност ще има, само че за него проблемите няма да се изчерпят с оставки.

Той бе безапелационен, че Корнелия Нинова не би трябвало да подава оставка, тъй като тя е почнала промени в партията, които би трябвало да продължат. Относно препоръчаното от " ИТН " държавно управление Симов допусна, че никой не е дал своя вот да се размени ръководство от джип с ръководства през Facebook.

" ИТН " жертваха претендента си за министър председател Николай Василев, с цел да запазят програмата си, в която няма нищо обществено ", счита социалистът. За Симов огромният проблем е, че " ИТН " не желае и не влиза в разговор с никого.

" Те би трябвало да кажат какви са в действителност целите им, дали ще има правосъдна промяна, здравна промяна, ще се маха ли Иван Гешев ", сподели още той. Александър Симов е безапелационен, че в случай че продължава неналичието на връзка сред партиите, доста скоро ще има нови избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР