Нападателят на Арда - Чинонсо Офор - вярва, че тимът

...
Нападателят на Арда - Чинонсо Офор - вярва, че тимът
Коментари Харесай

Ас на Арда втрещи: Личи си, че България е държава с футболни достойнства и иска да се развива

Нападателят на Арда - Чинонсо Офор - има вяра, че отборът има силите да се пребори за седмото място в шампионата.

Той дойде в Кърджали през зимата като преотстъпен от Монреал до края на календарната година. През пролетта 23-годишният таран изигра 7 мача, в които вкара две попадения и асистира за един гол.
 Арда приема Ботев (Пловдив) в спор за 7-то място
Арда приема Ботев (Пловдив) в спор за 7-то място

Срещата на стадион " Арена Арда " в Кърджали започва в 17:00 часа

" Нивото на футбола в България не е най-високото, само че е много положително. Всеки тим има жанр на игра и желае да го постанова. Дори когато загубихме от последния в класирането Етър, видяхме, че всеки отбор разполага със личен образ. Това е нещо, което доста ме впечатли. Използват се млади футболисти с положително самочувствие.

Личи си, че България е страна с футболни достолепия и желае да се развива. Моите упоритости са, доколкото мога, да оказвам помощ на Арда - с голове и асистенции, с цел да печелим точки. Ще забележим какво ще донесе бъдещето. Всичко е в нашите ръце - имаме играчите и потенциала да стигнем до 7-ото място. Гледаме мач за мач и просто би трябвало да насочим фокуса си да взимаме максимума от всеки. Не може да чакаме другите тимове да ни дават точки ", съобщи Офор пред Диема Спорт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР