Съобщава се, че съседите на Кейти Прайс са казали, че

...
Съобщава се, че съседите на Кейти Прайс са казали, че
Коментари Харесай

Съседите на Кейти Прайс казват, че им е „писнало“ от драмата с Mucky Mansion на фона на известието за изгонване

Съобщава се, че съседите на Кейти Прайс са споделили, че са „ заболели “ от нея след „ непрекъсната драма “ в нейното мръсно имение за £2 милиона.

Това се случва, откакто стана ясно, че имуществото може да бъде конфискувано от съдилищата през идващите няколко седмици, откакто тя беше оповестена в неплатежоспособност за повторно. Местните поданици, живеещи в Dial Post, Западен Съсекс, покрай парцела на Кейти, също споделят, че къщата се трансформира в „ болежка в очите “. включват мощна музика, лай на кучета и микробуси, блокиращи публични пътища. Кейти закупи къщата в Западен Съсекс през 2014 година, която се гордее с 12,25 акра земя, плувен басейн, тенис кортове, конюшни и падоки.

Жител сподели на MailOnline: „ Писна ни до гибел от непрекъснатото драма. Тя към този момент не идва на село, тъй като знае, че не харесваме метода, по който живее. Иска ми се да се реалокира. Докато различен сподели: „ Тя просто не живее съгласно никакъв кодекс на държание или ограничавания. Тя е безразсъдна в съвсем всичко, което прави. Съпругата ми и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР