Лорд Минчев е човек, който не може да скрие мнението

...
Лорд Минчев е човек, който не може да скрие мнението
Коментари Харесай

Кичка Бодурова стъпва тежко като бронетраспортьор

Лорд Минчев е човек, който не може да скрие мнението си за външния тип на звездите. Този път на прицел му попадна звездата на естрадата Кичка Бодурова. Зърнал именитата певица на фотография като един изтъкнат всемирски разбирач лорда незабавно си изрече забележките по отношение на облеклото на „ американската ” мадам: „ Виждам аз Кичка Бодурова по какъв начин стъпва бавно  и тежко и се движи решително в пространството на модата. Все едно госпожата е тръгнала на значим поход да избавя целия свят със личната си хубост … Но е подбрала тоалет, който не й дава отговор на натюрела.

Облеклото й я прави да наподобява на пръв взор много наедряла и загрубяла. Каквато никой в родината й не я познава. Сякаш под кожения си костюм се е навлякла не с един, а с три дебели пуловера. Е, допустимо е и това тъй като да летиш над океана може да замръзнеш или да умреш от мраз. Леко ми припомня на Милена, при която такава визия  е по-възможна. 

А самата Кичка, която възпява в творчеството си маслинови клончета и бризове от морето по биха й подхождали ефирни рокли, обсипани с цветя в бели или пясъчни тонове, а не кожен тоалет в черно… Какво ти става бе, Кичке? ” пита се лорда.

Автор: Телеграф

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР