Всички знаем, че достатъчното движение е наистина важно – но

...
Всички знаем, че достатъчното движение е наистина важно – но
Коментари Харесай

Техниката за скандинавско ходене може да ви помогне да „изгорите повече калории“ и да подобрите здравето на сърцето

Всички знаем, че достатъчното придвижване е в действителност значимо – само че опитвали ли сте в миналото техниката за скандинавско вървене?

Според NHS възрастните на възраст от 19 до 64 години би трябвало да правят някакъв тип физическа интензивност всеки ден и би трябвало да се стремят към най-малко 150 минути интензивност с умерена активност или 75 минути интензивност с интензивна активност на седмица. Ето за какво техниката на скандинавско вървене е страхотна, защото употребява всички преимущества на естественото вървене и покачва интензивността, тъй че в действителност да почувствате по какъв начин сърцето ви бие.

Включване на щеки за скандинавско вървене във вашата рутинна подготовка значи, че горната част на тялото ви също е включена във вашата подготовка, гарантирайки, че разходката ви ще стане по-интензивна. Така че, в случай че ненавиждате фитнес залата, само че желаете по-интензивен режим на извършения от просто вървене, това може да е идеално за вас. И защото е Национален месец на ходенето, това е идеалният миг да го пробвате.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР