Тази година в Игри на волята: България сезон 4 безспорно

...
Тази година в Игри на волята: България сезон 4 безспорно
Коментари Харесай

Неочаквани таланти: Изненадващите умения на участници в „Игри на волята”

Тази година в „ Игри на волята: България ” сезон 4 несъмнено са подбрани участници с хъс за победа и спортна завист.

На терена много от тях са врагове и съперници, само че в обществените мрежи някои от тях демонстрират близки другарски връзки.

Освен че доста постоянно пускат дружно лайфове, споделят общи фотоси от разнообразни места, те демонстрират и забележителни умения, на които не сме станали очевидци в " Игрите " за момента.

Това са Мирела и Илиян. В обществените мрежи TikTok и Instagram двамата споделят видеа, в които демонстрират доста положителни танцови хореографии, а потребителите ги заливат от лайкове и мнения.
                 

Вероятно не знаете, само че Илиян е роден в Бургас. В професионално отношение е много сполучлив модел . Работил е с топ фешън марки и постоянно пътува, с помощта на работата си. Той споделя, че не стопира да се самоусъвършенства, а това си проличава от всяко негово деяние.
                 

                 

                 

                 

Моделството обаче е до време, а измежду заниманията му са спортните и хип-хоп танци. Бургазлията може да ви наподобява суетлив и придирчив, само че се е захванал със сериозна просвета.
 
В момента Илиян е студент по право, а нещо ни подсказва, че ще е много сполучлив в сферата. Най-малкото, тъй като умее да се пази, самоуверен е и е много отзивчив.
 NOVA
Красивата Мирела пък е една от най-следваните девойки в обществените режи от тазгодишния сезон на „ Игри на волята: България “.
                 

Тя също има интерес към танците , само че и обожава да пее. С танците Мирела е печелила награди от разнообразни състезания , само че като свое най-голямо достижение регистрира трето място на международното съревнование Dance Worls Cup.
 NOVA
 
               

 
                 

Любопитен факт е, че тя показва близки връзки с Валери, синa на Мария Гроздева . Той също демонстрира, че има интерес към Мирела.
                 

                 

                 

Наскоро двамата сподели даже известна обвързаност , а това отприщи фантазиите на романтиците в интернет. „ Гаджета, гаджета, гаджета “, пишат консуматори, които очевидно желаят да видят двамата дружно в живота. Не знаем дали връзките им ще прераснат в освен това от положително другарство, само че несъмнено се вижда с просто око, че сред двамата има химия.

Интересното е, че някогашният другар на Мирела е също участник в четвърти сезон на " Игрите ". Не единствено, че взе участие, само че е и в племето на Мирела.
                 

Става въпрос за Лефтеров , който не скри във визитката си, че последната му връзка е била много красива , само че и трагична, визирайки точно красивата инфлуенсърка.
                 

Лефтеров и Мирела се записват за присъединяване в предаването без значение един от различен, като още в първи епизод стана ясно, че двамата са се разделили година преди приключението им в риалити формата.
                 

Във визитката си Лефтеров показа, че към момента има мощни усеща към Мирела, само че самата тя не е коментирала думите му на този стадий. Предстои да забележим обаче по какъв начин ще се развият връзките сред някогашните влюбени, само че и каква роля ще изиграе Валери в връзките посред им.
                 

                 

                 

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР