Тази есен зеленото несъмнено е сред най-актуалните цветове, поне що

...
Тази есен зеленото несъмнено е сред най-актуалните цветове, поне що
Коментари Харесай

19 страхотни идеи за маникюр в зелено

Тази есен зеленото безспорно е измежду най-актуалните цветове, най-малко що се отнася до облеклата и аксесоарите ни. И в случай че ви е прекомерно блестящо, с цел да го носите под формата на палто, постоянно можете да изберете чанта в някой кондензиран негов колорит. А през днешния ден взехме решение да създадем една селекция с хрумвания по какъв начин бихме могли да го включим и в си.

Оказва се, че има много забавни разновидности, с които можем да го разнообразим, оттатък това да използваме единствено един цвят за всички нотки. Първата стъпка е да изберем колорит – дали ще е по-светъл или мрачен, по-пастелен или неонов, няма никакво значение. Оттам нататък зеленото може да се комбинира с алено, кафяво, оранжево, розово и даже лилаво, с цел да се получи хубав маникюр.

От друга страна, по-елегантен и непоказен вид е да се употребява един колорит, само че под формата на някакви фигури или линии, които не покриват цялата нокътна плочка. Финалният свършек може да бъде по-бляскав или в настоящия още веднъж резултат. И в случай че до момента не сте и помисляли за зелено тъкмо за маникюра си, може би сега ще ви вдъхновим да пробвате нещо друго.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР