Татуистът на 48-годишната Анджелина Джоли публикува снимка на новите татуировки

...
Татуистът на 48-годишната Анджелина Джоли публикува снимка на новите татуировки
Коментари Харесай

Новите татуировки на Анджелина Джоли, които развълнуваха феновете

Татуистът на 48-годишната Анджелина Джоли разгласява фотография на новите татуировки на актрисата, които са отвътре на  пръстите й, в действителност... на междинния пръст и на двете й ръце, което накара почитателите да разискват какви са те и какво значат.  

Дизайнът на татуировките е мъгляв, което породи спекулации. „ Все още не мога да допускам, че в действителност хванах ръката й и я татуирах. Познайте какво има на дланта си? ", написа Mr K в Instagram. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by MR.K (@mr.k_tattoo)

 

Татуистът  чието същинско име е Кийт Скот Маккърди, е основан в Ню Йорк и работи в студиото Bang Bang в Манхатън. Известен е с работата си върху звезди като Риана, Кейти Пери, Джъстин Бийбър, Леброн Джеймс, Майли Сайръс и други, напомня Independent.

Поради мистериозния темперамент на поста му, потребителите започнаха да спекулират, че може би има нещо общо Брад Пит и татуистът направи обособен поясняващ коментар: „ Няма нищо, обвързвано с Брад Пит. “ 

Феновете разясняват интензивно обявата и вършат догатки за това какво тъкмо е нарисувал.  “Frick. Off ", е догатката на един консуматор, а съгласно различен - на лявата ръка " човек ", а на дясната - " грабител "

Някои считат, че има препратки към децата й. Има и такива, съгласно които размазаното изображение е самата татуировка. 

 
44 татуировки, които са идеално минималистични
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР