Минималните температури ще бъдат между 10° и 15°, в София

...
Минималните температури ще бъдат между 10° и 15°, в София
Коментари Харесай

Почти без валежи в съботния ден

Минималните температури ще бъдат сред 10° и 15°, в София - към 12°, а оптималните - сред 23° и 28°, в София - към 23°.

В утринните часове тук-там в равнините и котловините ще бъде с мъгли. През деня ще доминира слънчево време. Около и след обяд над планинските региони в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд, съпроводен от гръмотевици. Ще духа слаб, в Дунавската низина и в Източна България - сдържан вятър от североизток.

По Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. В утринните часове тук-там и по крайбрежието ще има мъгла. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат от 20° до 23°. Температурата на морската вода е от 18° до 20°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3 - 4 бала.

В планините ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 9°.

В неделя ще доминира слънчево време. Около и след обяд над Западна България ще се развива купеста, над планинските региони и купесто-дъждовна облачност и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

В понеделник времето ще остане съвсем без смяна, само че през идващите дни още веднъж на доста места в страната ще има превалявания и гръмотевици, по-интензивни и с условия за местни градушки в следобедните часове.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР