Танкистите на Северната група на руските въоръжени сили унищожиха укрепените

...
Танкистите на Северната група на руските въоръжени сили унищожиха укрепените
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи за унищожаване на укрепени позиции на ВСУ от танкове от групата Север

Танкистите на Северната група на съветските въоръжени сили унищожиха укрепените позиции на украинските формирования в региона на специфичната военна интервенция, заяви съветското министерство на защитата, представено от съветски медии.

„ Танковите екипажи на групата войски „ Север “ по време на осъществяване на бойни задания унищожиха укрепените позиции на украинските терористични формирования в региона на Северния боен окръг Отговорност за работа с пряк огън по врага демонстрира, че бойната машина стреля по укрепени позиции на Въоръжените сили на Украйна на разстояние до 3 км ”, се споделя в известието.

Уточнява се, че в бойни дейности танковете работят и от закрити огневи позиции. Освен това се отбелязва, че по време на щурмови интервенции в градска среда танковете се употребяват и на къси дистанции, когато транспортното средство стреля непосредствено.

„ С пряк огън би трябвало да реагирате по-бързо на задачата, би трябвало неотложно да я унищожите. За да уцелите задачата от първия път, тъй като когато сте на права линия, освен противниковата техника се движи против вас, само че и жива мощ, пехота и артилерия работят против вас Много ужасно, мощно, мощно оръжие, това е първичната цел за съперника “, означи той, представен от военното ведомство.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР