Световноизвестният изпълнител Енрике Иглесиас публикува снимка на едно от бебетата,

...
Световноизвестният изпълнител Енрике Иглесиас публикува снимка на едно от бебетата,
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас умили мрежата със сладка СНИМКА на спящото си бебче

Световноизвестният реализатор Енрике Иглесиас разгласява фотография на едно от бебетата, с които го подари приятелката му Анна Курникова. „ Моето слънчице”, написа артистът към фотографията, която се появи на профила му в Инстаграм и за малко време събра стотици мнения и лайкове.



Малко след него и щастливата мама Курникова постна фотография с едно от бебчетата, съпроводена от същия текст: " Моето слънчице ".



За страдание нито тя, нито Иглесиас разкриват с кое от бебенцата са се снимали. Най-ентусиазираните им почитатели обаче незабавно изрекоха съмнение кой с кое бебче е решил да театралничи.



Както БЛИЦ заяви, близнаците се появиха на бял свят в края на предходната година в Маями. Новината несъмнено съумя да изненада феновете на 36-годишната някогашна тенисистка от Русия и 42-годишния испански реализатор, защото те съумяха да опазят в загадка щастливото събитие.

Анна Курникова и Енрике Иглесиас са дружно близо 17 години, като връзката им мина през редица раздели и събирания, само че в последна сметка двамата се врекоха един на различен в обич по най-прекрасния метод.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР