Владимир Путин е готов да спре войната в Украйна чрез

...
Владимир Путин е готов да спре войната в Украйна чрез
Коментари Харесай

Владимир Путин е готов да спре войната в Украйна чрез примирие

Владимир Путин е подготвен да спре войната в Украйна посредством помирение. Според източници, съветския президент е подготвен да води война толкоз, колкото е належащо, само че въпреки всичко има подготвеност и да замрази спора.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков е декларирал, че Путин неведнъж е давал да се разбере, че е открит за разговор и че Русия не се стреми към безконечна война.

От министерството на защитата и на външните работи на Украйна към момента няма коментар.

Сливенската митрополия с парцели за милиарди по Черноморието (СНИМКИ) 24.05.24 20:06 Владимир Путин е подготвен да спре войната в Украйна посредством помирение (ВИДЕО) 24.05.24 20:00 Наско Сираков се скри от почитателите, на годишнината от основаването на „ Левски “ 24.05.24 19:25 Патриарх Неофит в писмо до Петро Порошенко: Украинската православна черква е единствената канонична черква в Украйна 24.05.24 18:32 Заловиха българин, опитал да внесе метамфетамин за над 3 млн. лв. в Румъния 24.05.24 18:11

Владимир Путин бил на мнение, че досегашните триумфи на фронта са задоволителни, с цел да бъдат показани като победа пред съветския народ. Той разбирал, че за продължаването на настъплението в Украйна ще е нужна нова готовност.

 

Мобилизацията през септември 2022 година провокира рухване на рейтинга на съветския президент.

„ Прекратяването на огъня не е допустимо, до момента в който Зеленски е на власт, в случай че Русия не се контракти директно със Съединените американски щати “, споделя Владимир Путин.

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън изрази подозрение, че Путин има интерес от съществени договаряния.

SafeNews напомня, че съветският президент Владимир Путин позволи потреблението на американска благосъстоятелност в Русия за компенсиране на вреди от изземване на съветска благосъстоятелност в Съединените щати.

Западните страни ускориха санкционния напън против Руската федерация на фона на специфична интервенция за отбрана на популацията на Донбас. Решението за започването му беше взето от Русия на 24 февруари 2022 година след утежняване на обстановката в района поради украински обстрел. Скоро Европейският съюз и Англия утвърдиха решение за заледяване на активите на Централната банка.

Източник: Българска телеграфна агенция

Още вести четете в: Свят, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР