Наричането на Джереми Вайн в социалните медии на телевизионния оператор

...
Наричането на Джереми Вайн в социалните медии на телевизионния оператор
Коментари Харесай

Джоуи Бартън губи дело за клевета с Джеръми Вайн, тъй като публикацията за „байк ненонс“ беше обявена за клеветническа

Наричането на Джереми Вайн в обществените медии на телевизионния оператор Джереми Вайн „ байк ненонс “ в действителност имаше клеветническо значение, постанови арбитър от Върховния съд.

Водещият на BBC Radio и Channel 5 съди някогашния футболист за клюка и тормоз над 14 онлайн изявления, в това число където той назова Vine „ огромен велосипедист “ и „ педозащитник “ в X, някогашен Twitter.

На авансово чуване по-рано този месец госпожа арбитър Стейн беше помолена да реши няколко ранни въпроса по случая, в това число „ естествените и елементарни “ смисли на изявленията и дали те са изказвания на обстоятелства или мнение. В петък съдията постанови, че 11 от изявленията могат да клеветят господин Вайн.

Тя сподели: „ Силното усещане, направено от изказванието, че ищецът е прочут като „ прочут още като „ bike nonce “, последвано незабавно от по-нататъшното изказване, че той е прочут още веднъж като „ прочут още като „ бранител на педо “, е, че терминът „ nonce “ е бил употребен в главното си значение, с цел да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР