Трафикът на ГКПП Кулата е интензивен на изхода за леки

...
Трафикът на ГКПП Кулата е интензивен на изхода за леки
Коментари Харесай

Интензивен трафик на Кулата - Промахон

Трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " е натоварен на изхода за леки коли. Това предизвестяват от Групово дело Гранична полиция (ГДГП).

От полицията са подхванали спомагателна организация за безпроблемното прекосяване на българо-гръцката граница заради засиления трафик във връзка празничните дни.

В рамките на тези дни в пунктовете ще са отворени всички работни места , за които е гарантиран нужният запас от чиновници и механически средства.

От страна на гръцките управляващи е получена информация, че на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата-Промахон за същото време ще се правят засилени полицейски инспекции и няма да се вкарва омекотен режим на работа.

Гранична полиция приканва жителите, пътуващите за Гърция, да употребяват и различните направления - през Маказа, Илинден, Ивайловград, Златоград и Капитан Петко Войвода , като акцентират, че през " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Натоварен е и трафикът на румънската граница при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Оряхово " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Никопол " за товарни коли на излаз.

Областно пътно ръководство - Русе осведоми, че от 13 до 31.05.2024 година ще се извърши спешен ремонт на моста над река Дунав сред Русе и Гюргево . Ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижване. Ремонтните действия ще се извършват в светлата част на денонощието, а трафикът ще се реализира в една лента с пропускателен режим и ще се контролира с пътни знаци и сигналисти.

Трафикът е натоварен и на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " за товарни коли.
 Изнервени от очакване водачи се сдърпаха на Граничен контролно-пропусквателен пункт Обновена
Изнервени от очакване водачи се сдърпаха на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата "

На граничния пункт работят единствено две гишета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР