Бяха ни отнели само 45 минути, за да преминем през

...
Бяха ни отнели само 45 минути, за да преминем през
Коментари Харесай

„Летях с Ryanair и видях толкова много хора да правят същата грешка от £46`

Бяха ни лишили единствено 45 минути, с цел да преминем през защитата на летището в Бирмингам, което изглеждаше като знамение в майския ваканционен понеделник след слушайки ужасяващи истории за тричасови опашки и пасажери, изпуснали полета си. Изглеждаше, че боговете на пътуването бяха на наша страна и щеше да бъде безпрепятствено корабоплаване до слънчевия Тенерифе - или най-малко по този начин си мислехме.

Номерът ни на вратата преди малко се появи на таблото, само че незабавно напуснахме Wetherspoons, с цел да вземем слънцезащитен крем и напитка от Boots по пътя. Когато стигнахме до нашата врата, към този момент имаше дълга опашка и бързо разбрахме за какво опашката се движеше толкоз постепенно.

Отделна дребна опашка се образуваше зад синя железна кутия на гишето за паспортна инспекция и жена начело обезверено се опитваше да натъпче натъпканата си догоре раница в горната част на сандъка. Сърцето ми се сви.

Всеки различен човек наподобява беше изтеглен от опашката, с цел да ревизира дали чантата им дава отговор на допустимото количество в резервацията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР