Задържаха мъж за притежание и разпространение на наркотици в Костинброд,

...
Задържаха мъж за притежание и разпространение на наркотици в Костинброд,
Коментари Харесай

Задържаха мъж за разпространение на наркотици в Костинброд

Задържаха мъж за владеене и разпространяване на опиати в Костинброд, предаде МВР. 

Специализираната полицейска интервенция е извършена след постъпили в РДГП-Драгоман данни за запазване и разпространяване на наркотични субстанции - канабис, амфетамин и метамфетамин. След започнатото следствие е открит 40-годишен мъж, който обитавал фамилна къща в Костинброд и съгласно първичните данни снабдявал с дрога наркозависими от обитаемоте места на територията на общината.

На 22 май е осъществено претършуване на адреса, откъдето служителите на реда иззели 2,5 г канабис, 1.5 г бяло прахообразно вещество, реагирало при полевия наркотест на амфетамин, мелничка за канабис, семена, дали при наркотеста позитивна реакция за същата дрога, лула за канабис, пет кутии с листчета за цигари. Също по този начин е открито и избено помещение, което е било обособено с част от съоръжение, евентуално приспособено за развъждане на наркорастението.

Извършен е оглед и на автомобила на арестувания 40-годишен наркодилър, като при огледа на транспортното средство, във фабричната празнина, построена в задния ляв калник, граничните служители на реда разкрили други 381 г канабис.

Мъжът е арестуван за период до 24 часа. След отчет на материалите в Софийска окръжна прокуратура, е формирано досъдебно произвеждане по член 354 а, алинея 1 от Наказателен кодекс, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.
 Намериха още една наркооранжерия в столичния квартал
Намериха още една наркооранжерия в столичния квартал " Орландовци "

Намерени са 150 растения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР