Най-новото за войната на Израел срещу Хамас. Член на военния

...
Най-новото за войната на Израел срещу Хамас. Член на военния
Коментари Харесай

Появяват се разногласия относно воденето на войната от Израел, докато ООН предупреждава за катастрофална ситуация в Газа

Най-новото за войната на Израел против Хамас.

Член на военния кабинет на Израел изрази подозрение по отношение на тактиката за освобождение на заложници, макар отхвърлянето на израелския министър-председател Бенямин Нетаняху на апелите на Съединените щати за понижаване на офанзивата.

Съединени американски щати също по този начин желаят да бъдат подхванати стъпки към основаването на палестинска страна след войната, предложение, което Нетаняху уверено отхвърли.

Според бившия шеф на армията Гади Айзенкот, единствено преустановяване на пожарната договорка може да завоюва освобождението на десетки заложници, които към момента се държат от ислямски бойци в Газа. Айзенкот, който е един от петимата членове на военния кабинет, сподели, че твърденията, че могат да бъдат освободени по различен метод, популяризират „ илюзии “.

Коментарите са последният знак за противоречие сред политическите и военни водачи по отношение на посоката на израелската атака против Хамас.

Организация на обединените нации бие паника за катастро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР