Световният номер 2 Карлос Алкарас започва участието си на тенис

...
Световният номер 2 Карлос Алкарас започва участието си на тенис
Коментари Харесай

Алкарас ще стартира срещу квалификант в Куинс

Световният номер 2 Карлос Алкарас стартира присъединяване си на тенис шампионата от сериите ATP 500 в Куинс Клъб против квалификант, отреди тегленият чоп за конкуренцията на трева. Дебютантът в съревнованието, който е подложен под номер 1 в главната скица, може да се изправи на четвъртфиналите против двукратния настоящ първенец Матео Беретини от Италия, в случай че започва с победа и завоюва и втория си мач против един всред Иржи Лехечка или Алехандро Давидович Фокина във втори кръг.

Вторият в схемата Холгер Руне от Дания стартира против американеца Максим Креси. Сънародникът на Креси - Тейлър Фриц, който е трети подложен, има за противник на старта Бернабе Сапата Мирайес. Четвъртият в схемата Франсис Тиафо открива акцията си с дуел против Ботик ван де Зандсхулп от Нидерландия.

Петкратният първенец в шампионата Анди Мъри играе със седмия подложен Алекс де Минор. Ако се оправи с австралиеца, против който няма победа в трите изиграни конфликта до момента, той може да се изправи против Диего Шварцман във втори кръг и против Фриц в последните осем. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР