ТОВА е ужасяващият момент, когато смъртоносните ракети на лудия“ Путин

...
ТОВА е ужасяващият момент, когато смъртоносните ракети на лудия“ Путин
Коментари Харесай

Моментът, в който ракетите на Путин унищожават магазин в Украйна, убивайки 14, тъй като може да отнеме СЕДМИЦИ, за да се идентифицират мъртвите с ДНК на роднина

ТОВА е ужасяващият миг, когато смъртоносните ракети на „ лудия “ Путин взривиха украински магазин в събота – убивайки минимум 14 цивилни.

Две съветски ракети пробиха търговски парк в разкъсвания от войната град Харков, като спасителите се притесняваха, че може да отнеме седмици, с цел да разпознават всички жертви, като се чака броят на смъртните случаи внезапно да нарасне.

Разтърсващи фрагменти от камери за видеонаблюдение, снимани моменти преди смъртоносния гърмеж, демонстрират купувачи, които повърхностно се разхождат из магазин „ Направи си самичък “, преди да избухне гигантска огнена топка.

Могат да се видят искри и парчета, летящи във въздуха, до момента в който солидни кълба черен пушек поемат над строителния хипермаркет Епицентър.

Магазините бързо пламнаха, откакто двете ракети, изстреляни от оръжейна система С-300, бяха изстреляни от горната страна.

Ужасени очевидци споделиха на кореспондент на The Sun на място, Пол Симс, в хипермаркета от 10 000 кв. фута е имало 200 души, когато е бил взривен.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР