Subway пуска ново меню, което представлява най-мащабното преобразяване в почти

...
Subway пуска ново меню, което представлява най-мащабното преобразяване в почти
Коментари Харесай

Subway с най-мащабното преобразяване в 60-годишната си история

Subway пуска ново меню, което съставлява най-мащабното видоизменение в съвсем 60-годишната история на компанията.

Основната прелест на веригата е опцията хората да могат да "направят " свои лични сандвичи.

Привидно неограничените комбинации обаче водят до опашки в заведенията за хранене.

Новото меню на Subway е ориентирано към усъвършенстване на тези благоприятни условия. От вторник клиентите ще бъдат посрещани с актуализирано меню в своите към 21 000 ресторанта в Съединени американски щати, включващо 12 сандвича под името Subway Series.

Новото, по-добре проведено меню, е разграничено на четири категории (Cheessteaks, Italianos, Chicken и Clubs), състоящи се от по три сандвича. Всичките 12 сандвича са нови в менюто, като някои заменят предходните версии с нови имена и леки промени. Например, сандвичът с кюфтета Маринара към този момент се назовава The Boss с новодобавено разтопено сирене моцарела.

От Subway показват, че хората могат да поръчват както тези сандвичи, по този начин и персонализираните варианти, в случай че избират, оповестява CNN.

„ Допълващите се усети и експертно направеният баланс на протеини, сирене, сосове и пресни зеленчуци са предопределени да усилят оптимално усета и желанието “, споделя веригата, добавяйки, че измененията разрешават на клиентите „ да изследват нови благоприятни условия оттатък обичаната си композиция - ваша лична персонализация. "

Миналата година Subway пусна обновено меню, включващо 20 нови и освежени съставки. Например, пуешкото и шунката бяха нарязани на по-тънки филийки, а на щанда се върнаха остарели продукти, като пиле на скара и печено говеждо.
View this post on Instagram
A post shared by @subway

Обновеното меню беше част от рекламната акция Eat Fresh Refresh, която ще бъде изменена, с цел да разпространява новото меню Subway Series.

Продажбите в локациите на Subway в Съединени американски щати спадат през последните години, съгласно изследователската компания Technomic. Те възлизат на 12.3 милиарда $ през 2013 година - най-хубавата година за последните 15.

През 2021 година продажбите са паднали до 9.4 милиарда $, съгласно разбора на Technomic. Броят на локациите е намалял за пета поредна година до 20 746. Subway е частна компания и не разкрива обществено данни за продажбите.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР