Страхотен скандал се разразява заради шоуто за имитации "Като две

...
Страхотен скандал се разразява заради шоуто за имитации "Като две
Коментари Харесай

Като две капки вода създаде взривоопасна ситуация

Страхотен скандал се развихря поради шоуто за фалшификати "Като две капки вода ".

Този сезон предаването прави същински възторг с паметни звезди и неповторими фалшификати. Черешката на тортата беше последното издание, в което русата хала Златка Райкова получи предложение за брак от приятеля си Георги.

Истерията към шоуто предизвика хиляди фенове да проявят неистово предпочитание да гледат онлайн Зуека, Рачков и компания.



Оказа се обаче, че от това страда най-много ПР-а на "Капките " и "Глобал филмс " Ани Халваджиян, която е и братовчедка на продуцентите Магърдич и Джуди Халваджиян.

Ани разкри във Фейсбук, че й е бил оказан напън от страна на чиновници на едно от арабските посолства в София.

Ето какво написа в обществената мрежа една от най-известните пиарки:



Е, това към този момент е филм! Поканите за Капките са на път да провокират дипломатически скандал хахахаха. Пресаташето на едно посолство /арабско, схваща се/ ме заплашва, че щял да съобщи на посланика нежеланието ми да му осигуря предложения! Това, откакто предходната година ме излъга, че посланикът желал да пристигна, а се оказа, че възнамерява да си пристигна самия той. Обаче, па по какъв начин го отнесе. Много разтоварващо ми пристигна. Сега очаквам дали ще ни разгласят война или какво!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР