Стартира продажбата на апартаменти в най-новия ексклузивен проект на компания

...
Стартира продажбата на апартаменти в най-новия ексклузивен проект на компания
Коментари Харесай

Жилищен комплекс Flavia Garden – Императорският лукс на брега на морето!

Стартира продажбата на жилища в най-новия извънреден план на компания за недвижими парцели „ Купи в България “   – жилищен комплекс Flavia Garden . Сградата ще бъде издигната в най-стария курортен комплекс – Св. Св. Константин и Елена. С изключителната си архитектура и жанр, комплексът няма аналог на пазара.



На 6 наземни и един полуприземен етаж, в два входа ще бъдат ситуирани общо 72 жилища с 1,2,3 и неповторимите за пазара 4-спални жилища. В постройката ще бъдат построени и 11 едностайни жилища.  Можете да избирате сред многообразие от площи от 40 до 400 кв.м.

Flavia Garden предлага уют и успокоение на новите притежатели с построен целогодишен външен басейн с топла минерална вода, сауна, парна баня, фитнес център. Безшумни, бързи асансьори с съвременен дизайн ще обслужват всички етажи на постройката. На две равнища ще бъде ситуиран ултрамодерен под земята паркинг, предлагащ най-малко две паркоместа на апартамент и два типа вентилация на въздуха. Паркингът е единствения в града екипиран със зарядни станции за електрически автомобили. Рампата към входа на паркинга е с интегрирана система за затопляне на настилката срещу заледявания.



Flavia Garden е комплекс с висока енергийна успеваемост. Луксозната сграда разполага с надзор на достъпа с видеонаблюдение, централна система за омекотяване на водата, лични зелени площи с парково напояване и осветяване и детска площадка. Сградата ще бъде газифицирана. За улеснение на притежателите ще бъдат сложени шумоизолация на пода, нискоемисионен стъклопакет със 7 камерен алуминиев профил с пресечен термомост и обезшумени ВиК тръби. В строителството на постройката ще бъдат вложени напълно висококачествени материали.

 

Жилищата във Flavia Garden ще са с височина на таваните от 3 метра, което способства за повече шир и светлина в пространствата. Част от жилищата ще са с невероятна морска гледка, а на ниските етажи ще са ситуирани жилища със лични градини пред тях.

 

Всичко това може да получите против годишна такса поддръжка единствено 5€/кв.м. без Данък добавена стойност!



Flavia Garden е ситуиран в екологично чист район, прочут с балнео-туризма си. Намира се единствено на:

- 16 км от летище Варна

- 9 км Златни пясъци 

- 50 м Супермаркет Лидл

- 100 м от автобусна спирка на Градски превоз

- 8 км от Центъра на гр. Варна

- 1.5 км от Екопарк Варна

- 500 м от СПА-център Aquahouse Thermal & Beach

- 600 м от Манастир „ Св. Св. Константин и Елена “

- 700 м от VILLA CHINKA

- 400 м от THE BAY

- 450 м от плажа

 

Апартаментите ще бъдат издавани по БДС с опция за довеждане докрай до ключ.

За повече информация посетете уеб страницата на постройката http://flavia.kupiv.bg/  или се свържете с извънредните представители – компания за недвижими парцели „ Купи в България “ на тел. 052 630 830.

фейсбук -  Flavia Garden - жилищен комплекс

 









 



* обява

 

 

 
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от ту
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР