Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, коментира равенството на

...
Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, коментира равенството на
Коментари Харесай

Стамен Белчев нападна футболистите на Етър

Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, разяснява равенството на неговия отбор против Етър (2:2). Наставникът изясни също по този начин, че нападателят на " алените " Али Соу не е попаднал в групата по негово решение, поради насъбрана отмалялост.

" Не можахме да осъществяваме обстановките, които имахме. Не можахме да бъдем малко по-уверени и по-убедителни пред вратата на съперника ", стартира Белчев.

" Нормално успеха над Базел да ни донесе наслада, обикновено е и, че през днешния ден мачът беше нервозен. През второто полувреме съвсем не се играеше футбол, което е тъпо - единствено лежаха, бавиха времето. Това за мен не е добре за българския футбол ", съобщи наставникът на ''армейците''.

" Имаше моменти, в които се усещаше умората, само че до последно търсихме изравнителния гол, а след това и успеха. Така че съм удовлетворен. През първото полувреме показахме нехайство в два момента, от което тимът на Етър се възползва.От три обстановки - два гола и една греда. Трябва да бъдем по-концентрирани пред нашата врата и по-убедителни в отбрана. За страдание през днешния ден не се случи ", означи той.

" При Али Соу има насъбрана отмалялост и това да не е в групата е мое решение ", изясни Стамен Белчев.

" Има време до края на трансферния прозорец. Ако има нещо по тази тематика - клубът ще излезе с публично мнение ", приключи старши треньорът на ЦСКА
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР