Въпреки че изглежда, че Боби Брейзиър и Ела Морган не

...
Въпреки че изглежда, че Боби Брейзиър и Ела Морган не
Коментари Харесай

Бруталното пренебрежение на Боби Брейзиър към омъжената от пръв поглед Ела Морган от Обединеното кралство след силен сног за BAFTAs

Въпреки че наподобява, че Боби Брейзиър и Ела Морган не можаха да се наситят един на различен на телевизионните награди BAFTA в неделя вечер, наподобява, че звездата от EastEnders е заменила любимеца на риалити малкия екран след тяхната парлива целувка.

Според известията Боби, на 20, и Ела, на 29, не са могли да държат ръцете си надалеч един от различен на афтърпартито на BAFTA в Royal Festival Hall в Лондон и съгласно известията са стиснали устни освен един път, а няколко пъти.

Съобщава се, че Боби, който играе Фреди Слейтър в сапунената стратегия на BBC One, и Ела от „ Омъжена от пръв взор “ продължаваха да се връщат за още, до момента в който се цакаха на звезден баш. Според известията двойката се е доближила няколко пъти, до момента в който тече шампанското - и нито един не е изглеждал угрижен за разликата във възрастта сред тях от девет години.

Посетител на купона даде повече информация за видеозаписа, който е се популяризира в обществените медии, разкривайки: „ Боби и Ела се захванаха, беше ис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР