В магазините ще откриете богато разнообразие и големи наличности от

...
В магазините ще откриете богато разнообразие и големи наличности от
Коментари Харесай

Новият Aimpoint Acro S-2 9MOA вече e във ВИП Оръжейни Комплекси

В магазините ще откриете богато многообразие и огромни наличия

от Aimpoint е създаден за слагане на гладкоцевни оръжия с вентилирана мерна линия. Бързомереца е извънредно лек и дребен.

Tестван с 20,000 патрона устойчив на потрес и трептения по стандарти на НАТО със характерности на устойчивост като Aimpoint CompM5. Работи без проблем при температури от -30 °C до +60 °C. Потопяем на дълбочина до 5 метра . Работи с батерия CR2032, с живот от 1,5 до 8 години съгласно интензитета на точката, 10 позиции най- високите от които са подобаващи за доста ярко небе.

Смяната на интензитета става с натискането на бутони и не е проблем при работа с ръкавици. Заменянето на батерията става елементарно даже когато бързомереца е инсталиран. Точката е с величина 9 МОА , а лещите са с антирефлексни покрития.

Корпуса е направен от анодизиран алуминий, с тегло 74 грама. Подходящ за мерни линии с широчина от 6 до 12 милиметра. Не е подобаващ за оръжия с карбонова мерна линия. е съвършен избор както за лов по този начин и за спортна пукотевица. Вече и в магазините на и за 1359,00 лева
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР