Преди половин година никой не вярваше, че можем да спечелим

...
Преди половин година никой не вярваше, че можем да спечелим
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Дошло е време разделно и трябва да защитим интересите на България

„ Преди половин година никой не вярваше, че можем да спечелим локалните избори, нито болшинство в Общинския съвет, а още по-малко кмет на общината. Но ето, че сега имаме и едното, и другото, освен това тръгнахме от прекомерно противоречива позиция. Сега нещата са доста по-ясни, би трябвало единствено да върнем мандата на Българска социалистическа партия и да го надградим. Нека това е задачата, към която се стремим ", прикани симпатизантите в Шумен лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов в цялостната зала на читалище " Добри Войников " в Шумен.
Той изрази убеденост, че проф. Катя Кайрякова - втора в кандидат-депутатската листа, е сигурен депутат.
Гуцанов предложения всички на 18 май на среща с външнополитическия анализтор Боян Чуков, с цел да дискутират геополитическите процеси. „ Те дефинират и нашия живот, колкото и малко колелце да е България в тях. В Българска социалистическа партия се интересуваме от световните проблеми и пазиме нашите национални ползи, за разлика от други партии, които са прекомерно надалеч от ползите на България “, акцентира Гуцанов.
Според него е настъпило време разделно и в случай че през идващите няколко месеца страната не тръгне по различен път на развиване, това сигурно ще докара до провал на страната и държавността. „ Ние сме пред такава демографска злополука, че в случай че не се вземат незабавни ограничения, математически ще стане невероятно да поддържаме системата в България “, предизвести Гуцанов.
През последните 10 месеца ръководство на сглобката ПП-ДБ с ГЕРБ и съдействието на Движение за права и свободи нещата излязоха отвън надзор, добави Гуцанов и дефинира като национално изменничество отварянето на оръжейните ни хранилища за Украйна и двата подарени атомни реактора от АЕЦ „ Белене “.
„ Вместо да строиш тази атомна централа, ти купуваш други реактори и строиш АЕЦ „ Козлодуй “ за 30 милиарда $ по някаква американска технология, която работи в един единствен блок в Съединени американски щати. Не трансформират ли по този начин България в пробна площадка? Може ли да издържи страната ни на това, на което сме подложени през тези месеци? Може ли всяко решение да се съгласува с непознато посолство? Но не са отговорни непознатите страни, че пазят ползите си. Нашите народни представители не пазят ползите на България. Затова е време разделно. Изтървем ли този прекомерно пай период, аз не съм уверен, че страната ни ще може да се възвърне “, сподели Гуцанов.
" В тази зала сме стълбът на шуменската партийна организация. Нека всеки от нас беседва умерено и човешки по тези проблеми със своите близки и познати, да споделяме и разясняваме какво можем да променим. Ако всеки от нас убеди 6-7 свои другари, сигурно ще успеем ", сподели проф. Катя Кайрякова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР