Всички фенове на Game of Thrones очакват с нетърпение втория

...
Всички фенове на Game of Thrones очакват с нетърпение втория
Коментари Харесай

Задава се безмилостна война във втори сезон на Домът на дракона

Всички почитатели на Game of Thrones чакат с неспокойствие втория сезон на  " Домът на дракона " (House of the Dragon) - предисторията, която се оказа тъкмо толкоз добра, колкото чакахме.

Насилието и войната са нейзбежни в " Домът на дракона "

Два филмовия откъс на втори сезон на сериала

Първи сезон ни вкара в ситуацията и протичащото се, като постави основите за огромната война в дома на Таргариен, която се задава.

През март бяха пуснати два обособени къси филмовия откъс, които ни подсказаха, че нещата ще загрубеят и ще забележим доста огън и кръв. И тъй като премиерата на втори сезон е все по-близо бе пуснат и цялостен филмов откъс.

Той ни затвърждава усещанията, че целият сезон ще бъде отдаден на задаващата се война сред двата враждуващи лагера. От едната страна са Ренира, Демон и правилните им хора, които желаят непременно да отмъстят на Егон, Алисент и обкръжението им. И да си върнат трона, несъмнено.
 Мили Алкок - от
Мили Алкок - от " Домът на дракона " до света на супергероите

Възходът на младата актриса продължава

За задачата ще потеглят към Кралски чертог, където ги чака всичко друго, само че не и липса на опозиция. Трейлърът ни подсказва, че войната ще бъде зрелищна, унищожителна и драконите ще са значима част от нея, естествено.

Премиерата на втори сезон на  " Домът на дракона " е на 17 юни в Max.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР