Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров изрази своята гледна

...
Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров изрази своята гледна
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Много често се учим повече от загубите

Старши треньорът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров изрази своята позиция след втория следващ изгубен край за неговия тим. Самоковци позволиха проваляне с 1-3 от състава на Балкан на финала, а ето какво показа Удо след дуела: “Балкан е подобаващ първенец, приветствам ги. Играха по-добре и с повече сила. Поздравявам и публиката и управлението им. Днес играхме по-борбено, рано натрупахме фаулове, имаше някои противоречиви отсъджания. Третата и четвъртата част ги надиграваме като точки и статистика, само че това не беше задоволително. Искам да поздравя и нашите почитатели. Направихме много мощен сезон, спечелихме две купи. Всички съжаляваме, искахме да спечелим. Имаше някои справедливи аргументи, които не зависят от нас, само че не търсим никакви извинения. Поздравления за Балкан ", представен от sportal.bg.

Двуседмичната пауза доста ни се отрази на игровия темп. Трей Портър е огромен барометър за нашата игра, той получи едно разтежение на бедрото в последния мач против Спартак Плевен. Стара се, стисна зъби и игра. Това обаче ни повлия доста. Супер изморени сме, беше дълъг сезон и тежка борба, дружно с евротурнири. Борехме се за всяко първо място и постигнахме всички без финала най-после.

Тепърва ще мислим за напред. Дори и загубите са опит, от който се учиш. Много постоянно от тях се учим доста повече. Ние градим от много време и се вижда по какъв начин всяка година се катерим доста високо в пирамидата. Миналата година направихме доста мощен сезон, тази още по-силен. Дали аз ще остана или не не го дефинирам единствено аз. Тепърва ще имаме диалози.

Ние се водехме любимци, само че Балкан има доста мощни и класни единици, като на някои позиции ни превъзхождаха. С травмата на Трей Крисчън Джоунс го надигра. Той донесе шампионски опит и го съобщи на своите съотборници. Като цяло те играха по-агресивно и с повече сила в тази серия и една от аргументите е Джоунс”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР